De snelste manier om er weer jonger uit te zien

De eeuwige jeugd, wie wilt dat nou niet? We leven met zijn allen gelukkig steeds langer. Helaas betekent dit ook dat we er steeds langer oud uitzien. Grijze haren, hangende oogleden, een slappere huid, allemaal gevolgen van ouderdom. Er zijn allemaal trucjes te bedenken waarmee we het verouderingsproces kunnen vertragen. Denk bijvoorbeeld aan gezonde voeding en genoeg rusten. 

Een oplossing om de veroudering om te keren, dus te verjongen, zonder te snijden is er niet. Dan is een plastisch chirurgische ingreep de enige echte oplossing. De behandeling waarbij er met een relatief simpele ingreep een groot resultaat wordt bereikt is de ooglidcorrectie. De behandeling is waarschijnlijk de populairste cosmetische ingreep van Nederland. Dat is ook niet zo gek want na een behandeling van slechts 30 minuten ziet u er weer jaren jonger en frisser uit. Voorheen lag er nog een taboe op plastische chirurgie maar dat is de laatste jaren gelukkig doorbroken.

Het herstel is erg kort na een ooglidcorrectie, hierdoor heeft uw omgeving het vaak niet eens door dat u een behandeling bent ondergaan. Na 7 dagen worden de hechtingen verwijderd door de plastisch chirurg, daarna zal het niet lang meer duren voordat het gebied rond de ogen weer volledig herstelt. De plastisch chirurg maakt de insneden in de natuurlijk plooi van de huid, hierdoor zijn zij niet meer zichtbaar na de behandeling.

Als u ook van uw vermoeide blik af geholpen wilt worden, kunt u een afspraak maken bij een gespecialiseerde kliniek voor een intake. Vaak zijn deze gratis en geheel vrijblijvend, een mooie kans dus om gewoon eens kennis te maken met de plastisch chirurg en de kliniek. Na de intake kunt u vrijwel altijd binnen enkele weten behandeld worden. Binnen een maand kunt u er dus weer jaren jonger uitzien.