Wat is Stukadoor Coating?

By | April 9, 2022

construction site and development in london - bouwkunde stockfoto's en -beelden

De meeste gebouwen in Europa zijn niet gecoat met NOM, maar zijn gecoat met urethaan of polyurethaan.

De verschillende bewegingen achter stukadoors, stukadoors, verfspuiten en gewoonlijk de coatingverven die we “outine” coatings noemen die volgens procedures worden aangebracht, hebben echter ook veel veranderingen aangebracht in de irritatie-, isolatie- en compatibiliteitseigenschappen van deze verf en verkregen dus nieuwe eigenschappen .

Geconfronteerd met coatingplaten als geluidsisolatoren als isolatie, allerbelangrijkste kwesties. Deze coatings staan ​​algemeen bekend als bio-inkapseling. Om je het meest directe te vertellen dat ik ze ooit heb gezien, wil ik zeggen dat de coating zelf geen contact heeft met het huis en dat het proces gewoon de temperatuur, vochtigheid negeert beide, en ventilatie.

Zoals reeds vermeld, hebben de stukadoors die betrokken zijn bij coating die wordt aangebracht als coating een andere industrie geformuleerd, gebaseerd op de specifieke eigenschappen van coating op Frankmeer, waarbij de nieuwe coatingtrends van het laatste decennium worden geschetst, we kunnen bijvoorbeeld de weerstand van coatings zien zonlicht, isolatie, gassen, stof, vochtigheid en de levensduur van de coating.

In veel andere domeinen zijn globalisering van diensten – automatisering, lasers, enzovoort, lang niet de enige wapens waarover de computerbedrijven beschikken, maar de logica is gewoon om iets te vervangen dat eentonig en nutteloos wordt.

De moderne coating is niet alleen handig om te hebben, maar ook essentieel in de competitieve markt.

In dit artikel leest en ziet u de voor- en nadelen van “normale” coatings en hoe u een coatingalternatief voorstelt dat aan die eisen voldoet.

Hopelijk geeft dit u niet alleen een VEHA, hoewel alternatieven met een lagere waarde de moeite waard kunnen zijn.

Een coating die nauw verwant is aan het volledig absorberende Polyurethaan (Ex), maar duurzamer? Ik denk het wel. Is dat zelfs nodig?

Een coating, met verschillende weerstand tegen stof, lucht, vocht en temperatuurschommelingen?

De mogelijkheid om het hele huis te coaten (in plaats van alleen muren en plafond), of is het alleen nodig op de muren en plafonds?

Laten we, om dit te illustreren, eens kijken naar de meest gebruikte polyurethaancoating – Economac, ook wel Polyulate genoemd. De belangrijkste kenmerken van Economac zijn de weerstand tegen externe omgevingsfactoren (wind, stof, vochtigheid) en daarom is het oppervlak onder belasting meestal koeler, terwijl wanneer het open is, het opwarmt als reactie op warme omstandigheden.

QP of Qualac daarentegen is een sterke lijm, die chemisch aan de vloer of het kunststof oppervlak wordt gehecht, en de coating is dan bestand tegen hoge temperaturen en druk.

De verlichting is echter slecht in Qualac, waardoor het moeilijk te lezen is.

De isolatie van de dakspanten van het zuidoostelijke deel van Spanje is erg slecht en de isolatie-isolatie van de omhulling van het huis is ook slecht.

Als we nu de druk veranderen van 80 naar 90-100% van onze totale capaciteit in het interieur naar een factor 1,1, waarvan ik heb vastgesteld dat het ongeveer 500 getro Parade-eenheden (m3) is, maakt dit de isolatie van de vloer tot het dak truss, 1,1 – 1,5 m3/uur (m/h) beschikbare warmte.

Daarom kan met wat isolatie (of hoge isolatie) toegevoegd aan de isolatie van de dakspanten van het zuidoosten van Spanje, de isolatie van de omhulling van het huis toenemen …..

Nu vs. NuDe isolatie van de dakspanten van het zuidoostelijke deel van Spanje is…….

Volgens het isolatietype volgens de regionale isolatiecode met de naam Isolatie van de regio – nummer 4, kunt u de isolatieweerstand verhogen door isolatie van het stammerk in de isolatie van dakspantisolatie van 9-12% isolatie te installeren.

In principe zou de isolatie kunnen zijn …..

Aangezien we Quad-surround gaan gebruiken rondom de noordkant van de noordkant van de dakspanten van het zuidoosten van Spanje, zou de isolatie voor het isolatiesysteem kunnen zijn …..

De isolatie van dakspanten van het zuidoosten van Spanje zou …..

De isolatie van dakspanten van het zuidoosten van Spanje zou …..

De isolatie van dakspanten van het zuidoosten van Spanje zou …..

De isolatie van isolatiekap of isolatie van dakspanten van het zuidoosten van Spanje zou kunnen zijn …..

De isolatie van dakspanten van het zuidoosten van Spanje zou …..

De isolatie van isolatiekap of isolatie van dakspanten van het zuidoosten van Spanje zou kunnen zijn …..