The Post Conversion Process

By | June 7, 2022

Rechte trappenhuizen worden vaak omgezet in gebogen trappen door gebruik te maken van een dek. Dit wordt meestal gedaan waar het uitzicht op een oceaan is en weg is van het hoofdgebouw of kantoorgebouw..).

De verandering moet een continu en nooit vraagteken zijn. De handeling van conversie wordt een post-conversie genoemd en omvat voorzieningen zoals balustrade en een reling. Het post-conversieproces verandert niets aan de basisstructuur. Het gebruik van palen en balustrades is de meest gebruikelijke manier om een ​​rechte trap te transformeren.

De post-conversiemethode moet voldoen aan de regels van de gemeente om te zorgen voor bouwvoorschriften en -normen. Wanneer de rechte trap staand wordt omgebouwd, wordt er volgens de nieuwe regelgeving een nieuwe trap gemaakt, wat meestal betekent dat de trap balanceert op een boot.

Er is geen probleem met het postconversiesysteem voor woongebouwen, maar voor appartementen en hotels is het proces heel anders. De procedures voor postconversie zijn niet tijdrovend en kunnen worden uitgevoerd zonder de trap volledig te verwijderen.

Het postconversieproces lijkt veel op dat van de conversie van trappen en er zijn veel technieken bij betrokken. Dit betekent dat het conversieproces niet in één dag kan worden voltooid, maar dat het, afhankelijk van de complexiteit, behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen.

Het postconversieproces voor trappen met kleine breedtes omvat meestal de ronde trappen. De ronde palen zijn vervangen door roestvrijstalen kolommen. Deze methode voor postconversie voor kleine trappen wordt spiltrap genoemd.

Voor wenteltrappen is de rotatiesnelheid groter en is de mate van gebruik van ronde palen voor postconversie lager. Dit komt door hun geringe hoogte en moeilijk gebruik. Er zijn pakken waarbij de draaisnelheid van de trap 4-6 keer zo groot is als de draaitijd voor een wenteltrap.

Wat maakt een rechte trap veilig?

Bij de post-conversiemethode worden alleen kleine palen verwijderd, kleine aanpassingen gedaan en de trap op het nieuwe paalsysteem gebouwd. Het paalsysteem mag de stabiliteit van de trap niet aantasten. Behalve na de verbouwing is het niet nodig om de bestaande structuur te veranderen of structurele veranderingen aan de trappen aan te brengen.

Van paal tot trap:

Bij de verbouwing wordt de totale omvang van het gebouw verkleind en aangepast aan de eisen van de huiseigenaar. De post suttes op de leuningen moeten identiek zijn. De ronde paal in de balustrade dient om de nieuwe palen vast te houden. Deze nieuwe paal wordt aan de grond bevestigd en vastgezet door de roestvrijstalen sutffiti.

Bij postconversie wordt de nieuwe post aan de post suttes op de leuning bevestigd. Bij postconversie wordt de cirkel uitgebreid tot omgeven door een reling. Deze reling wordt ondersteund door de paal en reling om de veiligheid te garanderen. De ronde paal geniet van de voordelen van te veel belasting en de paalconversie. Daarom maakt de cirkel de rechte trap; er is een post aan elk van de kanten van de trap.

Van paal naar stijgbuis:

In riser wordt de grootte van het gebouw verkleind en aangepast aan de eisen van de huiseigenaar. Dit gaat veel sneller omdat de paal alleen wordt vervangen en niet wordt verwijderd. Er is geen andere structuur om de nieuwe posten vast te houden. Aan weerszijden van de trap staat een paal.

In de stijgbuis is de paal op de stijgbuis bevestigd aan de paal onder de stijgbuis. Dit zorgt voor de stabiliteit van de trap. Het gemak voor de post-conversie is dat dit zonder veel schade kan worden gedaan, omdat er geen post-verwijdering hoeft te worden uitgevoerd.